Филозофија

15
 
Јан
 
2018
Промена термина испита - Ранохришћанска и средњовековна филозофија

Испит из предмета Ранохришћанска и средњовековна филозофија одржаће се 14.02. у 12.00, сала 103.

 

↑↑↑