Психологија

др Зоран Павловић
ванредни професор
Одељење: Психологија
Кабинет: к262
Телефон: 3206-153
Лична страна


Термини консултација:
Понедељак 12:00 - 14:00 (пролећни семестар)
Среда 11:00 - 13:00 (јесењи семестар)
↑↑↑