Психологија

23
 
Нов
 
2017
Позив на предавање и радионицу „Активности каријерног вођења и саветовања у средњој школи“

Са задовољством Вас позивамо на предавање и радионицу „Активности каријерног вођења и саветовања у средњој школи“ у организацији Центра за образовање наставника коју ће реализовати представници Фондације Темпус - Euroguidance центра.

Предавање ће се одржати у четвртак 30. новембра у периоду 16:00-17:30 у свечаној сали (108) на првом спрату Филозофског факултета.

У оквиру предавања будући стручни сарадници, предметни наставници и остали заинтерeсовани биће у прилици да се упознају са циљевима активности каријерног вођења и саветовања (КВиС), организацијом рада школских тимова за КВиС, као и начинима ефикасног и сврсисходног планирања активности који воде развоју вештина управљања каријером код ученика. Заинтересовани студенти ће након предавања имати прилику да се пријаве и за тросатну радионицу која ће се одржати у посебном термину, а на којој ће моћи да стекну додатна знања и вештине за планирање и спровођење активности каријерног вођења.

Euroguidance је европска мрежа за подршку каријерном вођењу и саветовању која промовише европску димензију каријерног вођења и пружа релевантне информације о каријерном вођењу и мобилности. Euroguidance центар у Србији је почео са радом 2013. године као саставни део Фондације Темпус.

У прилогу се можете детаљније информисати о теми каријерног вођења и саветовања.


↑↑↑