Социологија

22
 
Апр
 
2019
Промењен термин консултација асистенткиње Наташе Јовановић Ајзенхамер ове недеље

Асистенткиња Наташа Јовановић Ајзенхамер ће уместо у понедељак 22.04. консултације држати у среду 24.04. од 15:00-16:00.


↑↑↑