Arheologija

20
 
Мар
 
2020
Обавештење о настави из предмета Научни метод са основама статистике

Настава из предмета Научни метод са основама статистике биће одржавана online у терминима у којима је одржавана и током редовног стања. Подела у групе за вежбе не важи за online наставу. Дакле, сви студенти, без обзира на групу, треба да слушају вежбе у термину уторком од 13:15. Предавања ће бити одржавана online у редовном термину, уторком од 15 часова.


За online наставу на овом предмету биће коришћен програм Zoom. Програм можете бесплатно преузети и инсталирати са web странице www.zoom.us. Потребно је да креирате налог на поменутој web страници.


Сваког понедељка ће вам на емаил адресу стићи позивница за online предавање које ће се одржати сутрадан. Потребно је само да кликнете на позивницу у време када почиње час. Пошто је једна сесија у бесплатној верзији ограничена на 40 минута, за сваки термин вежби и предавања добићете по два линка, за сваку сесију. Дакле, када истекне прва сесија, друга ће бити заказана да почне 5 минута касније, само треба да кликнете на други линк. На пример, вежбе почињу у 13:15, то значи да у 13:15 треба да кликнете на први линк за вежбе који сте добили. Ова сесија ће истећи у 13:55. У 14:00 кликните на други линк који сте добили за тај термин вежби како бисте наставили сесију.
↑↑↑