Etnologija i antropologija

1
 
Окт
 
2020
ОБАВЕШТЕЊЕ о одржавању наставе на курсу Национална етнологија и антропологија - Економија и култура у шк. 2020/21.

Обавештавају се студенткиње и студенти треће године да ће се настава на предмету Национална етнологија – економија и култура одржавати онлајн, у редовном термину по важећем распореду, који се налази на сајту Факултета – петком, од 11,30 до 14,45. Курс је постављен на платформи Google Classroom. Да бисте приступили курсу и упознали се са наставним садржајима, потребно је да на овој платформи укуцате код курса c6wf7vg

Сваког петка, у првом делу часа ћу држати предавање, док ће други део часа бити посвећен разговору, анализи литературе и пратећег визуелног и писаног материјала. Посебан сегмент рада ће чинити дискусија о појединачним истраживачких темама, јер ће курс бити конципиран тако да охрабри самосталан истраживачки рад студенткиња и студената.

Први час ће се одржати у петак, 9. октобра, са почетком у 11,30 сати. О томе ћете имати подсетник на онлајн страни курса.

Надам се да ћемо на најбољи начин искористити нова средства и начине наставе који су нам на располагању, за шта ће нам, осим много стрпљења, бити потребна и добра воља. Но, једно је сигурно – истраживачки дух и радозналост у оваквим околностима имају све услове да цветају, па вам, у вери да ће управо то обележити наш овогодишњи рад и сарадњу, желим срећан почетак нове школске године.

Проф. Илдико Ердеи


↑↑↑