Studentski parlament - PARLAMENT 2017/2018.

СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ 2018/2019.

Студент продекан: Милан Бојић
Радно време: среда од 12:00-14:00
Е-пошта: milanbojic8@gmail.com

Председник Парламента: Михајло Радивојша
Радно време: уторак 13:00-14:00

Потпредседник: Ксениа Стојковић
Телефон: 064 383 45 87

Секретар: Срећко Живановић
Телефон: 062 13 42 247

 

Представници одељења
Андрагогија
 
Тамара Васић  
Невена Николић  
 
Археологија
 
Ивана Перић  
 
Етнологија и антропологија
 
Петар Арсовски  
Горан Јањушић  
 
Историја
 
Стефан Брајковић  
Михајло Радивојша  
Немања Пешић  
 
Историја уметности
 
Јована Кокановић  
Злата Вучетић  
 
Класичне науке
 
Ксениа Стојковић  
 
Педагогија
 
Исидора Виторовић  
Николина Радојчић  
 
Психологија
 
Дуња Јанковић  
 
Социологија
 
Ивона Лескур  
Владимир Ђурђевић  
 
Филозофија
 
Андрија Шаренац  
Петар Нуркић  

 

↑↑↑