Студентски парламент - ПАРЛАМЕНТ 2019/2021.

СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТ 2019/2021.

Студент продекан: Михајло Радивојша
Радно време:
Е-пошта: mihailo.radivojsa@gmail.com

Председник Парламента: Лазар Бјелица
Радно време:
Е-пошта: lazarbjelica123@gmail.com
Телефон: 0617607671-->

Потпредседник: Невена Николић
Е-пошта: nevena.g.nikolic@gmail.com

Секретар: Јана Димоски
Е-пошта: jana.dimoski@gmail.com

 

Представници одељења
Андрагогија
 
Невена Николић  
 
 
Археологија
 
Ивана Перић  
 
Етнологија и антропологија
 
Филип Лазић  
 
 
Историја
 
Ђорђе Николић  
Михајло Радивојша  
Игор Јовичић  
 
Историја уметности
 
Миона Кнежевић  
Горан Штулић  
 
Класичне науке
 
Алекса Кривошија  
 
Педагогија
 
 
 
 
Психологија
 
Јана Димоски  
Јелена Јашовић  
Стојан Илић  
Социологија
 
Лазар Бјелица  
Марко Радић  
 
Филозофија
 
Мина Лазаревић  
Петар Нуркић  

 

↑↑↑