Етнологија и антропологија

12
 
Јан
 
2017
Промена термина испита из предмета Национална етнологија/антропологија – Тело и идентитет (и Тело, одевање и идентитет) (за све генерације)

Испит из предмета Национална етнологија/антропологија – Тело и идентитет (и Тело, одевање и идентитет) (за све генерације) одржаће се 24.1. у 13 часова, у учионици 508.

 

↑↑↑