Психологија

3
 
Мај
 
2017
Трибина Лабораторије за експерименталну психологију 5. маја

Лабараторија за експерименталну психологију Вас позива на предавање:

EEG OUTSIDE THE LAB: THE INTERSECTION OF RESEARCH AND WEARABLE TECHNOLOGYЈасна Тодоровић

InteraXon, Toronto

Четвртак, 5. мај 2017. у 15h↑↑↑